ORIENTOVANIE SA NA WEBSTRÁNKE

MTC Vyšná Šebastová prezentuje svoju činnosť širokej verejnosti najmä prostredníctvom FACEBOOK a WEBSTRÁNKY. Všeobecné informácie o našom klube sú dostupné v časti MARATHON TRIATHLON CLUB, kontaktné údaje vrátane organizačného členenia klubu sú prezentované v časti VEDENIE KLUBU, chronologický pohľad do minulosti sa nachádza v čati AKO SME VZNIKLI? Chronologicky zoradené  informácie od vzniku klubu o činnosti klubu ako aj aktuálne informácie (napr. o blížiacich sa pretekoch, aktuálnych výsledkoch, plánovaných tréningoch, zmenách v šturktúre klubu a pod.) nájdete v časti AKTUALITY. Informácie o členoch klubu MTC Vyšná Šebastová (ich najcennejšie výsledky, záujmy, motivačné mottá) sú prezentované v časti NÁŠ TÍM. AKTIVITY členov tímu ako aj klubu sú prezentované formou popisu tréningov (obľúbené trasy, typy tréningových jednotiek, spôsob vedenia tréningu) a všeobecnými informáciami zaujímavými pre návštevníka stránky (meranie aktivít športtesterom, priebežné tabuľky poradí, oblastné bežecké preteky, a pod.). FOTOGALÉRIA je tvorená súborom fotografií z pretekov, ktorých sme sa zúčastnili a fotodokumentácie spoločných tréningov nášho klubu. V prípade záujmu o doplnkové informácie je možné využiť jeden z dvoch kontaktných emailov v časti KONTAKT (prípadne mobilné telefónne čislo aj formou sms). V časti SPONZORI prezentujeme hlavných partnerov klubu a sponzorov pretekov Šebešská "15tka". Link OBEC VYŠNÁ ŠEBASTOVÁ prezentuje obec, v ktorej náš klub sídli a odvoláva sa na viaceré relevantné zdroje (wikipedia a pod.). Zaujímavosti zo sveta športového diania, novinky v oblasti životosprávy, názory odborníkov na doplnkové aktivity pre športovcov, nutričné poradenstvo a podobne sú prezentované formou BLOGu.

POZNÁMKA: V prípade článkov a odkazov odporúčame pre lepšiu prehľadnosť "rozkliknúť" celý článok (najmä v časti: BLOG, AKTIVITY KLUBU, AKTUALITY).

Blog

BEZECKY SPRAVODAJ PRESOV - SABINOV

Novinka z dielne L. Maras a J. Jacos - Bezecky spravodaj pre Presov a Sabinov, prve cislo prave v printovej podobe.Bežecký spravodaj okresov Prešov a Sabinov 1.pdf (848,2 kB)
Celý článok

Náš tím

Ľuboš Mižanin (1979)

Ľuboš, Ľubo, Bubo "Zjedz všetko, čo nezje teba, najradšej mám všetko so všetkým."

beh na tratiach od 0,1km do 21,1km vrátane (najobľúbenejšia trať domáca Šebešská 15tka - desať ročníkov po sebe 2000-2010), najcennejšie výsledky:

  • 01:31.14 ČEČEHOVSKÝ POLMARATÓN (21.1km) 13.3.2016
  • 01:36.39 POLMARATÓN MMM KOŠICE (21.1km) 5.10.2014 - nárast živej váhy 18kg oproti roku 2000 :D
  • 00:42.36 ŽIPOVSKÁ DESIATKA (10km) 19.10.2014
+

MTC VYŠNÁ ŠEBASTOVÁ

Vyšná Šebastová 8
080 06 (okres Prešov)
0907 937 963 Ivana
Vytvorené službou Webnode